Cruise vanaf Curacao

Een cruise vanaf Curacao is ontzettend gaaf. Willemstad heeft de grootste natuurlijke haven ter wereld en daardoor zijn er vele Caraïbische cruises met als startpunt Willemstad. Via Curacao kun je verscheidene landen ontdekken, zoals de resterende Antilliaanse eilanden, Venezuela, Panama en Colombia.

Cruise vanaf Curacao zonder vlucht

Er zijn verschillende bedrijven die cruises aanbieden vanaf Curacao. Zo biedt Kras regelmatig cruises aan met ruime kortingen. Je kunt kiezen tussen cruises inclusief vlucht vanuit Amsterdam. Je kunt ook vliegtickets naar Curacao boeken en apart een cruise boeken. Een bijzonder manier om naar Curacao te reizen is met 1 van de zeecruises van Cruisereizen.

De beste Curacao cruise aanbieder:

1 – Cruises bij Kras
Deze aanbieder van cruises biedt ook andere cruises in het Caribisch gebied.

Bekijk de cruise vakantie van Kras door hier de gewenste periode te selecteren

De reisduur van cruises

De meest cruises hebben een reisduur van circa 10 tot 16 dagen. Alle informatie wordt in het Engels of in het Spaans aangegeven, maar veelal zijn er ook Nederlandse hostesses aan boord.

Bekijk hier voor het ruime aanbod van Cruises bij Cruisereizen!

Spaans eten aan boord

Omdat de meeste cruises een typisch Spaans accent hebben, is er voldoende Spaans eten aan boord. Denk maar eens aan tapas, het typisch Spaanse recept dat niet overgeslagen mag worden.

Aankomst in het land

Tijdens de aankomst van een land van bestemming, zullen er voldoende taxi’s gereed staan. Het is sterk afhankelijk van de cruiseduur hoe lang je ergens zult verblijven. De beschrijvingen van de verschillende bedrijven staan altijd goed vermeld in de tekst. Bij sommige cruises heb je een overnachting o.b.v. logies en ontbijt in het land van aankomst en anderen niet. Lees daarom altijd goed de beschrijving van de cruise.

Tip voor het boeken van voordelige vluchten naar Curacao

Excursies bijboeken

Tijdens je cruise kun je er ook voor kiezen om excursies bij te boeken. Je kunt bijvoorbeeld een Nederlandssprekende gids ‘inhuren’ om een excursie te boeken in Aruba, Panama en/of Colombia. De prijzen zijn relatief laag, maar er geldt vaak wel een minimum deelname. Er moeten dus voldoende andere Nederlandssprekende toeristen op de cruise zijn die ook willen deelnemen aan de excursie.

Cruise vakantie boeken

Wil je genieten van de prachtige zonsondergang? Boek dan de Caribbean Sunset Cruise met Inclusief Romantische Cruise op Spaanse Water.
Lees meer over de leuke excursies naar Klein Curacao