Disclaimer

Curacao-vakantie.nl heeft met uiterst veel zorg de inhoud van deze website (Curacao-vakantie.nl) samengesteld. Echter zijn fouten helaas nooit uit te sluiten. Met het gebruik van deze website en haar content (informatie), gaat u er mee akkoord dat Curacao-vakantie.nl niet aansprakelijk kan worden gesteld voor onjuistheden of onvolledigheden die eventueel in de informatie voorkomen.

Content (informatie) op deze website

De informatie die op deze website vermeldt staat, is niet bedoeld als professioneel advies voor een vakantie in Curacao. Een reisorganisatie met personeel op het Caraïbische eiland, kunnen wellicht betere informatie bieden. Wanneer deze website dan ook tegenstrijdige informatie biedt ten opzichte van erkende grote reisorganisaties is het van groot belang dat u het advies opvolgt van een professional. Een vakantie kan op verschillende manieren leuk zijn voor individuen. Dit betekent niet dat de informatie die op deze website vermeldt staat, de beste en leukste bezienswaardigheden van Curacao zijn. Het kan daarom zijn dat een individu een ander reisadvies moet volgen dan vermeldt staat op deze website. Deze website moet gezien worden als oriëntatie over een vakantie naar Curaçao en niet als vervanging voor een reisorganisatie.

Externe pagina’s van uit Curacao-vakantie.nl

Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe websites waarnaar verwezen wordt. Mocht u klikken op een link via onze pagina die niet meer klopt, vragen wij u contact op te nemen via de contactpagina.

Veiligheid van de website

Wij kunnen geen volledige garantie bieden betreffende de veiligheid van deze website (Curacao-vakantie.nl). Wij zijn daarom niet aansprakelijk voor geleden schade die, rechtstreeks dan wel niet rechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de betreffende website.

Geen persoonlijk advies

Daarnaast geven wij geen persoonlijk advies over een vakantie naar Curacao. U blijft zelf verantwoordelijk voor de vakantiekeuze die u maakt en bij welke aanbieder u deze vakantie afsluit. We wijzen u er nadrukkelijk op dat wij geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor door u gemaakte keuzes.

Copyright

Alle op deze site aanwezige en beschikbare informatie is eigendom van Curacao-vakantie.nl en mag op geen enkele wijze worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van Curacao-vakantie.nl

Uw privacy wordt gewaarborgd. Hiervoor is een privacy beleid opgesteld. Meer informatie vindt u hier.