Duiken

Oké, het wordt nu wel eens tijd om te gaan duiken. Misschien denk je dat al heel lang.

Maar waar moet je dat gaan doen?

Misschien heb je al je duikbrevet hier in Nederland gehaald, maar eerlijk: duiken in een zwembad of in een Nederlands meer is niet zo bijzonder. Je wilt het liefst natuurlijk op een fascinerende plek. Wat dacht je van op Curacao? Het is een enorm bijzondere plek en er zijn genoeg mogelijkheden om te duiken op Curacao. Wij vertellen je graag meer, want bij ons kun je zo’n bijzonder duikavontuur op Curacao boeken.

Lees verder over deze duikvakanties

Duikvakantie

Het is een droom van velen: duiken op Curacao. Als je er eenmaal begint, dan weet je hoe bijzonder het is. We zullen het geen verslaving noemen, maar als je eenmaal bent begonnen, dan wil je steeds vaker. Er zijn een hoop mensen die duiken als een mooie hobby hebben. Het liefst reizen ze de hele wereld rond om deze sport te beoefenen. Als je dan toch de wereld rond reist om te duiken, dan moet je zeker op Curacao zijn geweest.

Duiken zonder brevet Curacao

Misschien maak jij er dus wel een duikvakantie van, maar het kan ook zijn dat je al gewoon een vakantie hebt geboekt naar Curacao, dat je al de vliegtickets in huis hebt, maar dat je nog iets leuks wilt plannen als je eenmaal op Curacao bent. Het is allebei een goede reden om gewoon er een duikvakantie Curacao van te maken. Je kunt een duikvakantie al boeken via deze website. Er zijn verschillende mogelijkheden. Voor professionele duikers zijn er speciale excursies, maar er zijn ook instaplessen om bijvoorbeeld op Curacao je duikbrevet te halen.

Duikbrevet halen?

Hoe mooi is het om gewoon je duikbrevet op Curacao te behalen?
De cursussen worden aangeboden door diverse professionele duikscholen.
Je kunt een introductie duik op Curacao nemen of zelf een Padi voor open water certificaat behalen op Curacao en voor je het weet ben je aan het duiken op Curacao!

Padi halen Curacao

Bekijk hier voor de mogelijkheden voor een Duikcursus op Curacao