Dit zijn de 3 mooiste stranden van Curaçao

Curaçao telt een groot aantal mooie zandstranden. Dit is een van de kenmerken die het eiland uniek maakt. Hoog tijd voor een top 5 van mooiste stranden!

1 – Playa Lagun

‘Klein, maar fijn’ is een bekende uitspraak. Dat geldt zeker voor Playa Lagun. Het is slechts 30 meter breed, maar echt adembenemend. Bovendien ligt het aan een prachtige baai. Hier vermaak jij je wel op een van de vele zonnige dagen van het eiland!

2 – Grote Knip

Grote Knip is het meest gefotografeerde strand van Curaçao, en dat is natuurlijk niet zomaar. Het is te vinden aan de westkust van het eiland. Grote Knip ziet er prachtig uit en is het perfecte strand voor brochures en reclameposters.

3 – Cas Abou / Bon Bini Beach

Altijd al een dagje willen doorbrengen op een strand met wuivende palmbomen? Dan is Cas Abou/Bon Bini Beach de perfecte plek voor jou. Dit is hét bounty strand van Curaçao! Tip: zoek een plekje rechts bij de rots. Het lijkt haast boven het water te zweven en dat is een magisch gezicht. Bovendien kun je op dit populaire eiland prima een hapje eten en proosten op een geslaagde vakantie!

Plaats een reactie