Snorkelen

Misschien is het iets dat op je bucket list staat of is het gewoon een droom die nu wel eens uit moet komen. Heb jij er zin in snorkelen? Je kunt het gewoon hier in Nederland, maar je wilt er wel iets bijzonders van maken toch? Je wilt echt dingen kunnen zien op een mooie plek. Dat snappen wij en daarom kun je via onze website heel gemakkelijk snorkel avonturen boeken. De beste plek om dit uit te oefenen is namelijk op Curacao. Ben jij er klaar voor? Wij vertellen je er graag meer over.

Beleef een avontuurlijke dagtrip op Klein Curacao

OF JUIST Duiken?

Het verschil met duiken is, dat snorkelen wat toegankelijker is. Als je gaat duiken op Curacao, dan kies je er al snel voor om tientallen meters – als je wilt – naar beneden af te dalen en diep op de bodem van de zee te gaan duiken.

Mocht je trouwens meer willen weten over duiken op Curacao of het boeken van een duikvakantie op Curacao. Dat kan ook, dan kun je op deze website in het menu daar meer informatie over vinden. Maar mocht je willen snorkelen, dan is dat minder gevaarlijk dan duiken, omdat je met snorkelen natuurlijk niet tientallen meters naar beneden gaat.

Het verschil tussen duiken en snorkelen

Wat is dan het verschil? Met ‘echt’ duiken heb je een gasfles op je rug natuurlijk waarmee je zuurstof binnen krijgt en adem kunt halen onder water. Daarbij heb je tijdens het duiken in Curacao ook een duikbrevet nodig om überhaupt te mogen duiken of kun je op Curacao het duikbrevet halen. Bij snorkelen heb je natuurlijk geen zuurstof fles nodig, omdat je via een pijpje inademt en uitblaast en het pijpje blijft boven water.

Het zeeleven

Soms kun je natuurlijk wel dieper naar beneden gaan om zeeleven te bekijken. Als je daarna weer omhoog gaat en weer uitblaast, dan kun je weer verder. Het is in ieder geval een adembenemende belevenis om te snorkelen op Curacao.

Bestel tickets voor de Snorkel adventure

Plaats een reactie