Vakantie naar Curaçao

Vervoer naar Schiphol kan op verschillende manieren. Schiphol is goed bereikbaar met busdiensten, treinen en de auto. Ook kun je ervoor kiezen om met de luchthaventaxi te gaan. Deze manier van vervoer wordt steeds populairder.

Met de bus naar Schiphol

Als je in de buurt van Schiphol woont, kun je gemakkelijk met de bus naar het vliegveld komen. Vanuit alle omringende plaatsen rijden er dag en nacht bussen naar Schiphol. De buslijnen stoppen allemaal voor Schiphol plaza wat recht voor de aankomst- en vertrekhal is.

Met de trein naar Schiphol

Het treinstation van Schiphol ligt onder de luchthaven van Schiphol. Met een roltrap naar boven ben je al op Schiphol. Vanuit hier kun je kijken naar welke gate je moet lopen. Als je met de trein wilt reizen, moet je wel in het bezit zijn van een OV-chipkaart. Deze kaart kun je online bestellen of in winkels kopen. Via de website van de NS kun je gemakkelijk inzien hoe laat treinen vertrekken en aankomen.

Luchthaventaxi vervoer naar schiphol

Er zijn veel verschillende taxibedrijven die ritjes maken naar het vliegveld. De luchthaventaxi’s zijn over het algemeen wel iets duurder dan de bus of de trein, maar je zit uiteraard wel privé in een auto. Je wordt recht voor de aankomst- en vertrekhal afgezet.

Met de auto naar Schiphol

Je kunt ook voor eigen vervoer kiezen: met de auto naar Schiphol en parkeren bij Schiphol. Dit blijft een aantrekkelijke keuze. Je bent niet afhankelijk van andere mensen en je zit vertrouwd in je eigen auto. Kies dan voor goedkoop Valet Parkeren en kijk hier naar de beste tarieven.

Tip voor vervoer naar Schiphol

De grootste tip voor vervoer naar Schiphol is: welk type vervoer je ook kiest, wees er zeker van dat je op tijd op het vliegveld aankomt. Het is raadzaam om minimaal twee uren van te voren aanwezig te zijn bij binnenlandse vluchten en vluchten binnen Europa en minimaal drie uren van te voren bij vluchten buiten Europa. Dit geldt dus ook voor Curaçao: wees drie uren van te voren aanwezig op de luchthaven. Je kunt in alle gemak je gate zoeken en je begint je vakantie niet overhaast.